Mission

Ad Fontes stöder ett antal missionärer på olika platser i världen. Kom gärna ihåg att hålla dem i era böner!

 

Tommy och Gunilla Naumann

Thessaloniki, Grekland (med flera länder)

Tommy och Gunilla blev kristna i början av 70-talet och har sedan dess varit involverade i mission och kristet arbete, bl.a. bakom järnridån under kommunisttiden. 1995 flyttade de till Balkan där de har bott och arbetat sedan dess, till största delen i Skopje, Makedonien. Nu bor de i Thessaloniki i Grekland. Under de gångna tio åren har de planterat flera församlingar i Makedonien, vilket lett till att de nu leder ett nätverk av församingar i Balkan. De är också aktivt involverade i länder som Turkiet, Syrien och Jordanien.

Du kan läsa mer om Tommys och Gunillas vardag och arbete här på deras blogg – garanterat spännande läsning!

Vill du ge en gåva till Naumanns kan du göra det på pg 4608184-0.

Be för Tommy och Gunilla!

 

Märta Söderberg

Pemba, Mocambique

Märta är utsänd till Pemba i Mocambique, ett av världens fattigaste länder. Hon jobbar med Iris Ministries och som personlig assistent till Heidi och Rolland Baker. Iris Ministries står mitt uppe i väckelse och arbetar med barnhem, hjälp till änkor, patorsutbildningar, församlingsplantering, hjälpsändningar, evangelisation bland onådda folkgrupper m.m. Märta bor på en bas med några hundra barn. Så här beskriver hon sin vardag:

“Krama och uppmuntra barnen på basen när de är på väg till skolan och när de kommer hem, ha bönegrupper, bygga relationer speciellt med tonårsflickorna på basen, vara en syster till alla, jobba som personlig assistent åt Bakers vilket kan innebära en mängd varierande uppgifter: fixa kycklingar och arrangera möten, sköta kommunikation mellan olika barnhem, arrangera resor, barnkalas etc. Min lokala församling kommer till stor del att bestå av nyomvända och däribland många änkor och föräldralösa. Evangelisation, bön för sjuka och lärjungaträning är också en naturlig del av min vardag.”

Vill du ge en gåva till Märta kan du göra det på Swedbank 8420-2, 994 475 982-9.

Be för Märta!

 

Rodney Pereira

Sri Lanka

Rodney är en evangelist som jobbar med Harvest ministries och når ut med det glada budskapet i fängelser och på Sri Lankas gator.

Be för Rodney!

Våra samlingar

Gudstjänst – söndagar kl. 10.30.

Ad Fontes bönerum – måndagar kl. 18.30. Öppna samlingar med mycket tid för lovsång, bön och att söka Guds ansikte.